Adana Demirspor Yeni Sezon Forma - Samet Aybaba: Younes Belhanda'nın bize çok katkısı olacak - Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı.

Haftasında 16 ekim cumartesi günü adana demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Ligi'nde forma giydiği 21 karşılaşmada verdiği gol pası. 21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı. 20.09.2021 · adana demirspor, süper lig'de beşiktaş'a konuk olacak. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı.

25.09.2021 · bu sezon süper lig'de çıktığı dört maçta iki asist yapan adana demirspor orta sahası matias vargas, geçen sezon i̇spanya 2. Sinan Kurt Adana Demirspor'da
Sinan Kurt Adana Demirspor'da from lh3.googleusercontent.com
Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. 21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı. Mehmet topal'ın yerine ise stoperde welinton şans buldu. Belhanda sakatlığı sebebiyle çaykur rizespor ve beşiktaş maçında oynamadı. Karşılaşmada ilk tehlikeli atak adana demirspor'dan geldi. Haftasında 16 ekim cumartesi günü adana demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Adana demirspor'un sezon öncesinde kadrosuna kattığı younes belhanda 4 maçta görev aldı.

21.09.2021 · geçen hafta sağ bekte oynayan necip'in yerine adana demirspor karşısında rosier görev aldı.

20.09.2021 · adana demirspor, süper lig'de beşiktaş'a konuk olacak. Öznur kablo yeni malatyaspor, süper lig'in 9. Montpellier, dinamo kiev, schalke 04, nice ve galatasaray formalarını giydi. Belhanda sakatlığı sebebiyle çaykur rizespor ve beşiktaş maçında oynamadı. 21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı. Karşılaşmada ilk tehlikeli atak adana demirspor'dan geldi. Mehmet topal'ın yerine ise stoperde welinton şans buldu. 21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı. 21.09.2021 · geçen hafta sağ bekte oynayan necip'in yerine adana demirspor karşısında rosier görev aldı. Yeni malatyaspor maçı zor geçecek Rıdvan yılmaz üst üste ikinci kez gol sevinci yaşadı. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. Orta sahanın sağında ghezzal oynarken, sol kanatta larin görev yaptı.

Haftasında 16 ekim cumartesi günü adana demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. 21.09.2021 · geçen hafta sağ bekte oynayan necip'in yerine adana demirspor karşısında rosier görev aldı. Adana demirspor'da belhanda ve akintola karşılaşmada forma giyemeyecek. Belhanda sakatlığı sebebiyle çaykur rizespor ve beşiktaş maçında oynamadı. 21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı.

21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı. Bir Demirspor efsanesi; Usta RaÅŸit | Adana Demirspor Haber ADS
Bir Demirspor efsanesi; Usta RaÅŸit | Adana Demirspor Haber ADS from www.haberads.com
Karşılaşmada ilk tehlikeli atak adana demirspor'dan geldi. Ligi'nde forma giydiği 21 karşılaşmada verdiği gol pası. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. Montpellier, dinamo kiev, schalke 04, nice ve galatasaray formalarını giydi. Adana demirspor'un sezon öncesinde kadrosuna kattığı younes belhanda 4 maçta görev aldı. Rıdvan yılmaz üst üste ikinci kez gol sevinci yaşadı. 20.09.2021 · adana demirspor, süper lig'de beşiktaş'a konuk olacak. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı.

Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı.

25.09.2021 · bu sezon süper lig'de çıktığı dört maçta iki asist yapan adana demirspor orta sahası matias vargas, geçen sezon i̇spanya 2. Mehmet topal'ın yerine ise stoperde welinton şans buldu. Öznur kablo yeni malatyaspor, süper lig'in 9. Dakikada vargas'ın sağ kanattan kullandığı köşe. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. Adana demirspor'un sezon öncesinde kadrosuna kattığı younes belhanda 4 maçta görev aldı. 21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. Haftasında 16 ekim cumartesi günü adana demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Karşılaşmada ilk tehlikeli atak adana demirspor'dan geldi. 19:37 yeni malatyaspor, adana demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Montpellier, dinamo kiev, schalke 04, nice ve galatasaray formalarını giydi. Yeni malatyaspor maçı zor geçecek

Belhanda sakatlığı sebebiyle çaykur rizespor ve beşiktaş maçında oynamadı. 20.09.2021 · adana demirspor, süper lig'de beşiktaş'a konuk olacak. Mehmet topal'ın yerine ise stoperde welinton şans buldu. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. 19:37 yeni malatyaspor, adana demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

25.09.2021 · bu sezon süper lig'de çıktığı dört maçta iki asist yapan adana demirspor orta sahası matias vargas, geçen sezon i̇spanya 2. Samet Aybaba: Younes Belhanda'nın bize çok katkısı olacak
Samet Aybaba: Younes Belhanda'nın bize çok katkısı olacak from img.fanatik.com.tr
Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. Karşılaşmada ilk tehlikeli atak adana demirspor'dan geldi. 20.09.2021 · adana demirspor, süper lig'de beşiktaş'a konuk olacak. 21.09.2021 · geçen hafta sağ bekte oynayan necip'in yerine adana demirspor karşısında rosier görev aldı. Rıdvan yılmaz üst üste ikinci kez gol sevinci yaşadı. 21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı. Belhanda sakatlığı sebebiyle çaykur rizespor ve beşiktaş maçında oynamadı. Mehmet topal'ın yerine ise stoperde welinton şans buldu.

21.09.2021 · geçen hafta sağ bekte oynayan necip'in yerine adana demirspor karşısında rosier görev aldı.

Dakikada vargas'ın sağ kanattan kullandığı köşe. Montpellier, dinamo kiev, schalke 04, nice ve galatasaray formalarını giydi. 25.09.2021 · bu sezon süper lig'de çıktığı dört maçta iki asist yapan adana demirspor orta sahası matias vargas, geçen sezon i̇spanya 2. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı. Rıdvan yılmaz üst üste ikinci kez gol sevinci yaşadı. Belhanda sakatlığı sebebiyle çaykur rizespor ve beşiktaş maçında oynamadı. Yeni malatyaspor maçı zor geçecek 21.09.2021 · adana demirspor'da mario balotelli, beşiktaş maçına yedek olarak başladı. Haftasında 16 ekim cumartesi günü adana demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Ligi'nde forma giydiği 21 karşılaşmada verdiği gol pası. Adana demirspor'da belhanda ve akintola karşılaşmada forma giyemeyecek. Öznur kablo yeni malatyaspor, süper lig'in 9. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı.

Adana Demirspor Yeni Sezon Forma - Samet Aybaba: Younes Belhanda'nın bize çok katkısı olacak - Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı.. Karşılaşmada ilk tehlikeli atak adana demirspor'dan geldi. 21.09.2021 · geçen hafta sağ bekte oynayan necip'in yerine adana demirspor karşısında rosier görev aldı. Adana demirspor'un sezon öncesinde kadrosuna kattığı younes belhanda 4 maçta görev aldı. Dakikada vargas'ın sağ kanattan kullandığı köşe. Montpellier, dinamo kiev, schalke 04, nice ve galatasaray formalarını giydi.

Ligi'nde forma giydiği 21 karşılaşmada verdiği gol pası adana demirspor. Haftasındaki karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan balotelli, bu sezon ilk kez yedek kaldı.